48221 Az RG MI Belsőmenetes horog a RM ragasztópatronhoz lett kifeljesztve.A teljes ragasztóegység az R M ragasztópatronból, az RG MI belsőmenetes horogból és a szerelőszerszámból áll. Minden horoggal egy olyan oldható rögzítés jön létre, ahol a dübel pereme egy síkban van a beton síkjával.A csatlakozás normál metrikus csavarral és tetszőleges fejkialakítással lehetséges. Az M8...M12 méretskála mellett korrózióálló anyagminőség is rendelkezésre áll.

A furatot a portól tisztítsuk meg.
Vegyük figyelembe a kikeményedési időket.
A horog nedves furatba is szerelhető, az álló vizet azonban távolítsuk el. Ekkor a várakozási idő megkétszereződik.
Kedvezmény
Cikkszám
48221

Az RG MI Belsőmenetes horog a RM ragasztópatronhoz lett kifeljesztve.A teljes ragasztóegység az R M ragasztópatronból, az RG MI belsőmenetes horogból és a szerelőszerszámból áll. Minden horoggal egy olyan oldható rögzítés jön létre, ahol a dübel pereme egy síkban van a beton síkjával.A csatlakozás normál metrikus csavarral és tetszőleges fejkialakítással lehetséges. Az M8...M12 méretskála mellett korrózióálló anyagminőség is rendelkezésre áll.

A furatot a portól tisztítsuk meg. Vegyük figyelembe a kikeményedési időket. A horog nedves furatba is szerelhető, az álló vizet azonban távolítsuk el. Ekkor a várakozási idő megkétszereződik.

Van raktáron
Kedvezményes nettó ár:
697,00 Ft
662,15 Ft
Kedvezményes bruttó ár:
885,19 Ft
840,93 Ft
db
Nincs raktáron
Kedvezményes nettó ár:
942,00 Ft
894,90 Ft
Kedvezményes bruttó ár:
1 196,34 Ft
1 136,52 Ft
db